Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:55:38

Виїзний семінар-тренінг "Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування"

27.11.2014   08:05Агенцiя

Центр підвищення кваліфікації кадрів для державних службовців органів державної виконавчої влади та посадових осіб органів місцевого самоврядування Козелецького району провів виїзний семінар-тренінг на тему: «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

У відкритті семінару-тренінгу взяли участь: керівник апарату Козелецької районної державної адміністрації Пенська Наталія Володимирівна та спеціаліст ІІ категорії Центру Скороход Тетяна Миколаївна.

Проводив семінар Пузирний Вячеслав Феодосійович – доцент кафедри трудового права та права соціального забезпечення Навчально-наукового інституту права та соціальних технологій Чернігівського національного технологічного університету, кандидат юридичних наук, доцент.

Учасники семінару обговорили історичний ракурс корупції та міжнародний досвід протидії їй та запобігання. Присутні мали змогу ознайомитися з питаннями щодо того, як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України, які існують заходи для усунення причин та умов, що призводять до вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов'язаних з корупцією.

Пузирний Вячеслав Феодосійович також коротко зупинився на основних аспектах законів, які були ухвалені Верховною Радою 14 жовтня 2014 року та підписані Президентом України Петром Порошенком щодо боротьби з корупцією – «Про Національне антикорупційне бюро України», «Про запобігання корупції», «Про засади антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014-2017 роки» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів».

Усі учасники семінару-тренінгу отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.