Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:46:43

Ліцеїсти обласного педагогічного ліцею звернулися до українських військових

12.11.2014   15:25Агенцiя

Ось уже не один місяць кожен день небайдужі учні Чернігівського обласного педагогічного ліцею відслідковують тривожні новини зі сходу України та всі разом хвилюються за наших військових і пишаються тим, як героїчно вони відстоюють цілісність і єдність своєї Батьківщини. Саме тому учнівський парламент спільно зі студією «Відеоквадрат» ініціював зйомку відеозвернень ліцеїстів до воїнів, які перебувають у зоні проведення АТО.

Під зворушливі акорди ліричної пісні у виконанні української групи «Океан Ельзи» ліцеїсти у вишиванках звернулися до воїнів-захисників, які своєю мужністю, хоробрістю та ціною власного життя борються за наш спокій, відстоюють цілісність і незалежність нашої України. Тримаючи у руках символічну жовто-блакитну стрічку єднання, діти від щирого серця дякували вірним синам України за мирне небо, адже у цей складний для України час саме вони є нашою єдиною надією на щасливе і безхмарне майбутнє.

Діти сердечно побажали нашим військовим, щоб ворожі кулі і «Гради» оминали їх, а додому вони повернулись живими і неушкодженими з перемогою у руках.

Крім того, учні підготували нашим воїнам символічні листи і малюнки. Одна із робіт, малюнок ліцеїстки Вікторії Гець, стала своєрідною заставкою для роликів, адже вона яскраво проілюструвала основну ідею дитячої ініціативи.

Відео юні патріоти поширили через соціальні мережі. Його можна переглянути за наступними посиланнями:

http://youtu.be/eELB7ibS9IQ

http://youtu.be/p3F7xjyWjN8

http://youtu.be/8-9nT_y__tU

http://youtu.be/s5IUVwpUgls

http://youtu.be/nm-Y7mpasUo

http://youtu.be/pB_bjFZ6tEQ

 

За інформацією
Управління освіти і науки
облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини