Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:25:03

Five o'clock від чернігівських студентів-кулінарів. ФОТОрепортаж

25.10.2014   00:11Агенцiя

20 жовтня професійне свято відзначили кухарі 70-ти країн світу. Не залишилися осторонь студенти та викладачі Коледжу економіки та технологій Чернігівського національного технологічного університету.

23 жовтня студенти-технологи запросили у вісімдесяті, в казкову країну «Fivе o'clock», де панували вишуканість, казковість, комфорт і затишок. Вони доклали  максимум  зусиль і приготували королівську колекцію з тістечок, ролів, кейків, пудингів, кейк-попсів.

Усі вироби мали привабливий вигляд, сучасне оформлення і неймовірний смак. Виставка виробів супроводжувалася цікавим змістовним концертом. Студенти демонстрували майстерність співу, акторської гри, силу і могутність мови танців. Цим заходом підтверджено вислів «Один у полі не воїн». Свято вдалося яскравим і цікавим завдяки поєднанню досвіду викладачів кафедри технології і прагненню до розвитку і удосконалення студентів, що навчаються за спеціальностями «Виробництво харчової продукції», «Ресторанне обслуговування».

Свято технологів у коледжі є традиційним упродовж багатьох десятиліть. Коледж має дуже багату історію. Функціонує у Чернігіві з 1966 року. За цей час підготовлено понад 20 тисяч фахівців для готельно-ресторанного господарства та торгівлі.

З 2011 року заклад є структурним підрозділом ЧНТУ. На святі було багато гостей з інших навчальних закладів та діючих підприємств ресторанного господарства. У коледжі завжди відкриті двері для випускників та бажаючих отримати якісну освіту.

Я там був, смакував та фотографував і вам розповідав.

З повагою Віктор Кошмал.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.