Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:01:45

Чернігівські школярі поставили новий рекорд. ФОТО

20.10.2014   13:16

Близько 130 малюнків на тему якості виконали школярі Чернігівщини в рамках традиційного щорічного конкурсу "Я хочу жити в якісному світі". Журі обрало кращі роботи, які візьмуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсу.

Про це повідомив генеральний директор державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Валентин Бакуменко.

"Незважаючи за всі труднощі та події у державі, конкурс дитячого малюнка відбувся. Роботи дітей – це величезний позитив і мрія про кращий, більш якісний світ", - сказав він.

Валентин Бакуменко також додав, що цього року школярі надали на конкурс рекордну кількість малюнків – більше 130. У заході взяли участь школярі з Чернігова, Ніжина, Михайло-Коцюбинського.

Вони зобразили світ таким, яким хотіли б його бачити: без бракованих товарів, неякісних продуктів і звичайно – мирним, без війни.

Журі обрало дев’ять кращих робіт регіонального етапу конкурсу.

У молодшій віковій категорії перемогли Маргарита Фельок (школа № 25), Валерія Мошко (школа № 24), Дарина Полуян (ліцей № 32).

Серед учасників середньої вікової категорії журі визнало найкращими роботи Вероніки Миколаєнко (Ніжинська дитяча школа мистецтв), Ольги Кузьменко (школа № 9), Єлизавети Бабич (Михайло-Коцюбинська школа мистецтв).

У старшій групі відзначились малюнки Маріанни Білан (школа № 5), Анастасії Шумал (Ніжинська школа мистецтв), Анни Дяченко (гімназія № 31).

Всі переможці регіонального етапу конкурсу отримають подарунки і почесні дипломи. Їх роботи уже поїхали до столиці, аби взяти участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі "Я хочу жити в якісному світі".

Хто з юних художників Чернігівщини отримає почесну відзнаку переможця у Києві – дізнаємось на початку листопада.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.