Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:17:26

Увага! З 1 жовтня розпочнеться прийом документів для участі у дев’ятому всеукраїнському студентському конкурсі "Завтра.UA"

29.09.2014   12:47

Цього року Чернігів представляв на конкурсі Єгор Аванесов. Він став автором найкращої конкурсної роботи за напрямом «Інженерія та енергетика».

На думку Єгора такі конкурси допомагають студентам розвиватися, працювати над науковими статтями, а також оцінити власний потенціал.

- Шкода, що наші ВНЗ мало були представлені на цьому конкурсі у 2013/2014 рр., - розповів студент. – Адже серед наших студентів та випускників є розумні та творчі особистості.

Нагадаємо, що у 2014 році прийом документів до участі у дев’ятому всеукраїнському студентському конкурсі «Завтра.UA», заснованого благодійною організацією «Фонд Віктора Пінчука – соціальні ініціативи» розпочнеться 1 жовтня.

Участь у конкурсі зможуть прийняти студенти 3-6 курсів денної форми навчання, які проходять навчання в вишах-партнерах програми або якщо їх ВУЗ має IV ступінь акредитації.

Переможці визначаються за двома критеріями – наукова робота (написання наукової статті для конкурсу) та оцінювання особистісного потенціалу (робота в групах).

Основною відмінністю даного конкурсу є те, що всі потенційні стипендіати знаходяться в однакових умовах і їх перемога залежить лише від них самих. Експерти, які перевіряють роботи, не знають кому вони належать, а отже і неможливо підтасувати результати. Такі умови забезпечують прозорість і чесність відбору.

Загальна кількість переможців встановлюється фондом – зазвичай їх близько 300. Результатом перемоги є отримання стипендії від фонду – близько 800грн./місяць протягом року. При цьому варто зазначити, що всі стипендіати отримують однакову грошову винагороду в незалежності від зайнятого місця в рейтингу.

На думку Єгора Аванесова, стипендія не є основною винагородою переможців. Можливість приймати участь у щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) із світовими лідерами та видатними діячами; розробляти методи та прийоми з покращення екологічного становища нашої країни під час зустрічі Climate Change Camp заснованого «Фондом Віктора Пінчука» та фундацією Coca-Cola; участь у конкурсі «Всесвітні студії», який дає можливість отримати ступінь магістра в будь-якому найкращому ВУЗі світу. Все це та багато чого іншого дає перемога в конкурсі.

- Тому, шановні старшокурсники, які готові займатися науковою та соціальною роботою, не зволікайте і приймайте участь в конкурсі 2014/2015, який розпочнеться вже незабаром. Поповнюйте ряди переможців Чернігівщини, які повірили у власні сили, - наголошує стипендіат конкурсу 2013/2014, Єгор Аванесов.

Більш детально з інформацією про конкурс та діяльність «Фонду Віктора Пінчука» можна ознайомитися на офіційному сайті   http://www.zavtra.in.ua/.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини