Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:06:57

Срібнянські пенсіонери навчались фінансової грамотності

04.06.2014   11:53Агенцiя

В смт Срібному пройшов урок БізнесШколи для пенсіонерів. Відвідали даний урок билизько 20 пенсіонерів. Урок проводився в Срібнянській центральній бібліотеці.

Перше заняття розпочалося зі знайомства та запитань, що виникли у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Тренер познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Копилка”. Велику увагу було приділено безпеці користування картками, правилами передачі персональних кодів, користуванні банкоматами. Аби заняття не здалися нудними, а засвоєння почутого проходило швидше, розповіді тренера чергувались з переглядом коротких роликів, чаюванням та солодким столом.

Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортніши. Технологічні та технічні можливості ПриватБанку зростають чи не щоденно, ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків. На сьогодні ми бажаємо, аби людям пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами було звично та зручно, а дистанційне обслуговування не викликало труднощів.

В червні місяці заплановано провести уроки БізнесШколи для пенсіонерів в м.Бобровиця та в інших районних центрах Чернігівської області.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 54040 пенсіонерів Чернігівщини користуються пенсійними картками ПриватБанку. Лише з початку року у Чернігівському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 2535 нових пенсійних рахунків.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини