Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:31:02

В Чернігові вихованці навчальної програми ЮніорБанку відсвяткували випускний

28.05.2014   08:06Агенцiя

Двадцять школярів Чернігівських міських шкіл отримали дипломи про проходження навчання в Бізнес-Школі та цінні подарунки. Випущено було дві групи: молодша, в якій навчались діти віком 10-13 років, та старша – діти віком 14-16 років. Найбільше учнів відвідувало бізнес-школу з ліцею №32 та учні 9 класів школи №12.

На сьогоднішній день ПриватБанк є єдиним українським банком, який має власну освітню програму під назвою Бізнес-Школа ЮніорБанку та проводить безкоштовне навчання для дітей від 10 і до 17 років по підвищенню їхньої фінансової грамотності та формуванню розуміння, як заробляти гроші, відкривати власний бізнес та бути успішною людиною. З початку відкриття Бізнес-Школи у 2009 році близько 100 дітей в м.Чернігові мали можливість пройти в ній навчання.

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ділові ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Школярі Бізнес-Школи отримують знання про банківську справу, вчаться заробляти гроші та вивчають закони їх економії, навчаються ораторському мистецтву, секретам ведення успішних переговорів та отримують безліч інших знань, які деякі люди здобувають протягом всього життя.

Учні школи вивчають не лише теорію, а й практично навчаються як користуватись банкоматами, терміналами самообслуговування, розраховуватись в ТСП. Допомагає їм це робити їхня особиста безкоштовна карта Юніора, яка випускається лише за згодою батьків.

На заняттях діти заохочуються солодкими подарунками та сувенірною продукцією від ЮніорБанку. Навчальний курс триває три місяці. По закінченню студенти отримують дипломи і сертифікати, які надають право і можливість в подальшому проходити стажування у одному з найбільших вітчизняних банків ПриватБанку. Набір у Бізнес-школу на наступного року вже розпочато на жовтень-грудень. Насьогодні відкрито бізнес-школи не лише в Чернігові, а і в м.Прилуки Чернігівської обл., та м.Славутич Київської обл.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об’єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини