Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:24:42

Ярмарка умінь "Чудеса світу" пройшла в Чернігові

01.04.2014   09:46Агенцiя

26 березня в Чернігові у Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання пройшла традиційна ярмарка умінь "Чудеса світу". Цей захід є одним із найулюбленіших серед вихованців клубів молодшого та середнього шкільного віку.

Під час ярмарки діти мали змогу відвідати декілька майстерень та навчитися самостійно виготовляти різноманітні вироби у різних техніках. Так, у цьому році на заході були представлені наступні майстерні:
- "Бісероплетіння" (педагог-організатор клубу "Клуб ім. Ю. О. Гагаріна" Пашкур В.М.);
- "Торцювання" (педагог-організатор клубу "Камертон" Шурда Н.А.);
- "Квіти з серветок" (педагог-організатор клубу "Джерельце" Бойко Т.Г.);
- "Вітальне запрошення з картону" (педагог-організатор клубу "Україна" Караваєва Г.Ф.);
- "Пташка з паперу"(педагог-організатор клубу "Ровесник" Подкопаєва Л.В.);
- "Лялька-мотанка" (педагог-організатор клубу "Берегиня" Удовенко О.І.).

Кожна дитина, що прийшла на ярмарку, відвідала декілька майстерень та навчилася виготовляти не один гарний виріб, щоб потім порадувати своїх близьких.

Також паралельно з майстернями проходила виставка робіт вихованців клубів. В цьому році вона була особливо яскравою та відзначилася якістю робіт. Свої роботи представили вихованці клубів "Берегиня", "Мушкетер", "Ровесник", "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна", "Джерельце", "Камертон", "Ровесник", "Юніор" та відділ соціально-профілактичної роботи.

Окремого слова потребує спеціальна категорія робіт, що була представлена на виставці, а саме вироби до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка. Роботи були натхненними, майстерними, фантазійними.

В Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання завжди проходять цікаві творчі, спортивні, розважальні, пізнавальні заходи. Запрошуємо всіх до найближчого клубу за місцем проживання. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому.

 

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини