Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:31:43

В Чернігівському юридичному коледжі відбувся розподіл випускників 2014 року

14.03.2014   09:54Агенцiя

В Чернігівському юридичному коледжі Державної пенітенціарної служби України відбувся розподіл випускників освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «молодший спеціаліст».

Даний захід є офіційним і традиційним для навчального закладу. Кожний рік курсанти працевлаштовуються в органах і установах Державної пенітенціарної служби України. 2014 рік не став винятком.

Розподіл відбувся під головуванням начальника Чернігівського юридичного коледжу полковника внутрішньої служби Олійника Олександра Івановича, за участю головного спеціаліста інспекції з особового складу Центрального апарату ДПтС України підполковника внутрішньої служби Шеремети Олексія Петровича.

Запрошені начальник управління ДПтС України полковник внутрішньої служби Валерій Михайлович Пісклов та заступник начальника управління полковник внутрішньої служби Вячеслав Станіславович Козка привітали майбутніх пенітенціаріїв з отриманням перших робочий місць.

Валерій Пісклов підкреслив, що рівень знань, які курсанти отримали під час навчання, відповідає вимогам, які до них висуваються, та висловив сподівання, що подальша співпраця Чернігівського юридичного коледжу та управління ДПтС України в Чернігівській області допоможе викладачам навчального закладу у практичній підготовці спеціалістів.

«Багато хто з випускників обіймає високі посади в органах та установах Служби. Всі керівники, які працюють з нашими курсантами відзначають їх якісну професійну підготовку», - зазначив у своєму виступі Олександр Олійник.
Заступники начальника коледжу полковник внутрішньої служби Чебоненко Станіслав Олегович, полковник внутрішньої служби Жабінський Володимир Михайлович, полковник внутрішньої служби Головешко Олег Анатолійович запевнили, щоб, як кажуть, «тримати визнану марку» викладачі Чернігівського юридичного коледжу постійно працюють над удосконаленням і розробкою нових програм. Для якісної підготовки курсантів навчальний заклад має відповідну матеріально-технічну базу. Величезна увага приділяється практичній підготовці курсантів.

При розподілі випускників в обов'язковому порядку враховувалися не тільки морально-психологічні та ділові якості, рівень знань, характеристики командирів, але також і місце проживання.

За підсумками засідання комісії всі 146 випускників, котрі навчалися в коледжі, отримали робочі місця.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини