Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:29:26

Офіцери Львівської Академії Сухопутних військ проводять агітаційні заходи з вихованцями чернігівського військового ліцею

14.01.2014   11:12

Саме з цією метою гостями чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою стали офіцери Академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного із Львова.

Ці традиційні відвідини відбуваються щорічно у формі «круглого столу» та полягають в запрошенні кандидатів для вступу і навчання до провідного українського військового вишу.

Так, під час зустрічі із львівськими гостями та перегляду презентаційного фільму чернігівські юнаки дізналися про навчальний заклад, а також про особливості вступу та навчання в Академії сухопутних військ. За допомогою різноманітних відеороликів вихованці ліцею більш детально ознайомитися із навчально-матеріальною базою та соціально-побутовою інфраструктурою, зокрема: навчально-тренувальними комплексами стрільби та водіння, сучасними казармами, спортивними об’єктами, бібліотекою та музеями  історії Академії та військової техніки.

- Організовуючи подібні заходи, командування Академії враховує побажання молоді. Ми надаємо максимальну інформацію про наш заклад. Чернігівські юнаки не приховували свого позитивного враження від побаченого. Багато з них висловили бажання в майбутньому стати курсантами навчального закладу. – повідомив заступник начальника курсу з виховної роботи факультету підготовки спеціалістів інженерних військ та військ РХБ захисту академії майор Костянтин Хом’як.

Наприкінці візиту офіцер від імені командування вишу побажав чернігівським ліцеїстам бути гідними продовжувачами бойових традицій своїх земляків та висловив побажання побачити вихованців ліцею в погонах курсантів академії.

Довідково:
Львівська Академія Сухопутних військ здійснює підготовку офіцерів тактичної ланки для Збройних Сил та інших військових формувань України за освітньо-кваліфікаційними рівнями: "бакалавр" та "магістр" на базі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання за 9 напрямами, 12 спеціальностями та 18 спеціалізаціями.
Навчальним структурним підрозділом Академії є Військовий коледж сержантського складу, який здійснює підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем "молодший спеціаліст".
Академія у своєму складі має п'ять факультетів: "Бойового застосування військ", "Ракетних військ і артилерії", "Аеромобільних військ та розвідки", "Підготовки спеціалістів із забезпечення військ" і "Підготовки спеціалістів інженерних військ та військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту".

Олег СУШИНСЬКИЙ

Останні новини Чернігівщини

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.

24 квітня: цей день в Україні і світі

24 квітня: цей день в Україні і світі 11:21

ДЕНЬ 791 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 791 RUSSIAN AGRESSION

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.