Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:49:30

Соло від Олександра Співака. ФОТОрепортаж

18.11.2013   08:00Агенцiя

У суботу студенти ЧДІЕУ, в буквальному смислі «ПОРВАЛИ» зал міського палацу культури «Хіміки», вболіваючи та захищаючи свого улюбленця Олександра Співака на регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України 2013»

За звання кращого студента змагалися 4 конкурсанти:

Співак Олександр(ЧДІЕУ)
Коваленко Марина(ЧДТУ)
Гаркун Олексій (ЧНПУ ім. Т.Шевченка)
Дудчін Богдан (УРІ філіал МДУ ім. Чорномирдіна)

Учасники дивували та доводили своїми талантами,  що саме вони є кращими у своєму ВНЗ. В ході конкурсу вони доказували компетентному жюрі, що вони є не тільки талановитими, а й інтелектуальними студентами Чернігівщини.

Також під час конкурсу були визначені та нагороджені переможці у наступних номінаціях:

·        Кращий студент-громадський діяч;
·        Кращий студент-науковець;
·        Кращий студент-медійник;
·        Кращий студент-спортсмен;
·        Кращий студент-дизайнер;
·        Кращий студент-програміст

Глядачів між конкурсами розважали номери талановитих студентів  та представників «Вікторії Денс».

Організатори проекту: ЧОО ВМГО «Студентська республіка» за підтримки: Відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради, Департаменту у справах сім`ї та молоді Чернігівської ОДА, Управління культури Чернігівської міської ради. Спонсори конкурсу: РК «Базис»,  центр танцю та фітнесу «Вікторя денс», світ квітів «Гранд Флора», «Шоколадний світ».

Що найбільш вразило мене, як глядача? Це група підтримки Олександра Співака. Складалося враження, що весь інститут прийшов вболівати за свого представника. Як і належить справжнім студентам. Такій ШАЛЕНІЙ підтримці треба було позаздрити. За цих умов та завдяки особистим знанням Олександра сталося саме те, що повинно і бути.

Сашко став переможцем конкурсу. Ви б бачили, що відбувалося на сцені Палацу. Після оголошення переможця дівчата, в буквальному розумінні слова, стояли у черзі, щоб його поцілувати та сказати щось таке гарне і сердечне. Молодці! А ще треба відмітити, що дві студентки цього закладу стали переможцями у номінаціях.

Дивує, а де ж інші наші «славні» інтелектуали. Мабуть наші ВНЗ недостатньо провели роботу, та й студентів у залі, чесно кажучи, було маловато. А все-таки, конкурс відбувся, переможець є. Залишається тільки побажати Олександру Співаку і на далі тримати планку успіху та достойно представити свій ВНЗ та рідну Чернігівщину на загальноукраїнському конкурсі «Кращий студент України 2013». Успіхів тобі, Сашко!

З палкими побажаннями від студента 70-х ВІКТОРА КОШМАЛА

До теми:

Як у педуніверситеті День студента святкували. ФОТОрепортаж
Студентів запрошують стати волонтерами благодійного фонду
Студенти вирішили створити віртуальний центр зайнятості
Урочисті збори в ЧДІЕУ з нагоди святкування Міжнародного дня студентів
Найголовніше сьогодні – забезпечити умови розвитку молоді та можливості для її самореалізації

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.