Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:16:49

Увага! Громадські активісти семи районів Чернігівської області запрошуються на навчання

06.11.2013   09:41Агенцiя

Чернігівська громадська організація «Освітній центр «Ініціатива» в рамах проекту «Посилення громадських ініціатив у районних центрах Чернігівської області»

оголошує про набір учасників на серію тренінгів для представників громадських організацій (ініціативних груп), з семи районних центрів Чернігівської області з набуття знань, вмінь і навичок  спільно вирішувати місцеві   проблеми, впливати на місцеву політику, написання та адміністрування громадських проектів.  
До навчання, яке відбудеться протягом грудня 2013-березня 2014 року,   запрошуються представники  громадських організацій та ініціативних груп з Прилуцького, Варвинського, Коропського, Новгород-Сіверського, Срібнянського, Сосницького та  Семенівського районів Чернігівської області.

По завершенні навчання  кращі місцеві проекти будуть підтримані рамках надання   міні-грантів.

Повідомити  про своє бажання брати участь в навчанні та отримати більш детальну інформацію можна за телефоном (063) 4785562 або написавши на електронну адресу centre.initiative@gmail.com

Для участі в тренінгах необхідно заповнити анкету учасника, що знаходиться за цим посиланням

Контактна особа Павло Пущенко.

Реалізація проекту    «Посилення громадських ініціатив у районних центрах  Чернігівської області»» відбувається за фінансування  Національного фонду підтримки демократії (NED)

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини