Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:53:48

У ЧДТУ відбулася зустріч з Леонідом Кучмою. ФОТО

03.10.2013   11:52

У Чернігівському технологічному університеті п'ять кращих студентів отримали іменні стипендії Президентського фонду Леоніда Кучми

Вже четвертий рік поспіль в Чернігівському державному технологічному університеті відбувається урочиста подія – вручення кращим студентам іменних стипендій Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Цього року іменні стипендії від Благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми "Україна" отримали:

  • Анастасія Урліна, студентка 1 курсу магістратури механіко-технологічного факультету  за напрямом підготовки "Технологія машинобудування";
  • Олег Деркач, студент 5 курсу механіко-технологічного факультету за напрямом підготовки "Технологія машинобудування";
  • Роман Гайда, студент 3 курсу юридичного факультету за напрямом підготовки "Правознавство";
  • Микита Ситий, студент 5 курсу факультету електронних та інформаційних технологій за напрямом підготовки "Системне програмування";
  • Дмитро Гомельський, студент 5 курсу факультету електронних та інформаційних технологій за напрямом підготовки "Електричні системи і мережі".

3 жовтня наш земляк, почесний професор Чернігівського державного технологічного університету Леонід Кучма відвідав університет та зустрівся зі студентами навчального закладу. У зустрічі також взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Звертаючись до присутніх під час урочистої зустрічі, Леонід Кучма зазначив, що студентські роки – це найкращі роки життя молодої людини, адже поряд найліпші друзі і викладачі. Він привітав усіх студентів, побажав успіхів у навчанні та п’ятьом кращим вручив іменні стипендії.

Сучасна молодь активно цікавиться подіями, які відбуваються в країні, тож Леонід Кучма охоче поспілкувався зі студентами, відповів на їх запитання, які стосувалися сучасної вищої освіти, євроінтеграції України, працевлаштування випускників вишів, міжнародного пісенного фестивалю «Доля», роботи Президентського фонду «Україна» тощо.

На згадку про цю урочисту зустріч, поважні гості посадили деревця на Алеї видатних особистостей, яка розташована на території університету.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.