Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:09:55

Кращі мрії про якісний світ у Михайло-Коцюбинському та Ніжині. ФОТО

26.09.2013   13:25

Визначені переможці регіонального конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» 2013 року в Чернігівській області.

Про це повідомив генеральний директор державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» Валентин Бакуменко.
«Особливістю цьогорічного конкурсу є те, що у художнє змагання цього року втрутилися і юні художники не тільки селища Михайло-Коцюбинське, а й Ніжина», - сказав він.

За його словами, боротьба за першість йшла між вихованцями педагога і художниці Наталії Пильцової з Михайло-Коцюбинської школи мистецтв та Катерини Борисової з Ніжинської дитячої школи мистецтв ім. М.Заньковецької.

Журі визначило спочатку роботи переможців, а потім дізналося їх імена.

Отже, у 2013-му - у молодшій віковій категорії перемогли: Діана Молочко з роботою "Дітям краще їсти все, що без хімії росте" та Ніна Шестакова - "Корисний смачний український фрукт-продукт".

Обидві художниці з Михайло Коцюбинського. Третє місце у цій віковій групі не присуджувалося.

У середній віковій категорії перемогли: Марія-Магдалина Ланьо з Михайло-Коцюбинського з роботою "Повна родина – щаслива Україна". Призові місця посіли і дві юні художниці з Ніжина - Ірина Горбонос - «Якісні фарби – якісний малюнок» та Анна Сарнавська -«Свіже борошно».

У старшій віковій категорії перемогли: Ольга Радич з с. Количівка з роботою "Весела будівля – щаслива родина", Катерина Ярмош з Михайло-Коцюбинського - "Гостинно зустрічаю – пригощу смачним чаєм" та Олександр Коросько з Ніжина - "Я хочу жить в екологічному житлі".

Всі роботи переможців їдуть до Києва, де вони будуть представлені на Національній виставці дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» в рамках Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» 1-2 листопада.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини