Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:55:53

Увага! Конкурс талантів Чернігова

28.08.2013   14:00Агенцiя

З 16 до 18 вересня в Чернігові проходитиме Шостий міжрегіональний живописний конкурс-пленер “Легенди та міфи Чернігова”, присвячений 70-ій річниці визволення міста від фашистських загарбників та 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка.

Тема 2013 року – “Шевченко і мистецька Чернігівщина”.

У конкурсі-пленері беруть участь учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання). Вік учасників – 10-15 років. До участі запрошуються два учні та один викладач-супроводжуючий від навчального закладу.

Для участі у конкурсі-пленері заповнюється заявка на участь делегації з трьох чоловік, яка надсилається до 9 вересня за адресою: дирекції Шостого міжрегіонального живописного конкурсу-пленеру “Легенди та міфи Чернігова”, Чернігівська дитяча художня школа, вул. Горького, 33, м. Чернігів, 14000, телефони (0462) 970-121, 645-875, (050) 443-14-19. Заявку необхідно підтвердити повідомленням на електронну пошту: childrens_art_school@mail.ru.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі-пленері, надсилають наступні документи:

– заявку встановленого зразка;

– свідоцтво про народження учня-учасника (копія);

– творче резюме на CD диску для буклета (фото учасника, навчальний заклад, клас, відділення, до якого виду мистецтва більша прихильність, участь у конкурсах та пленерах, наявність дипломів, П.І.П. викладача, який супроводжує учасника, та його фах).

Конкурс-пленер проводиться в таких номінаціях:

– кращий живописний твір;

– краща декоративна станкова композиція.

Засоби виконання: акварель, гуаш, олівець. Розміри: ? або ? аркуша паперу розміру А1. Матеріали для роботи учасники конкурсу-пленеру повинні взяти з собою.

Вимоги до оформлення виставкових та конкурсних робіт: на зворотній стороні, праворуч у нижньому кутку кожної роботи має бути заповнений та наклеєний паспорт, де слід вказати ім’я та прізвище автора, вік, назву роботи, дату й місце її виконання, розмір і техніку виконання, школу та викладача, а також поставити підпис.

Учасники та переможці конкурсу-пленеру нагороджуються дипломами, сувенірами та подарунками від організаторів та спонсорів.

Захід проводиться з метою пропаганди традиційної національної культури, презентації сучасного образотворчого мистецтва юних українських митців, удосконалення досвіду художньо-мистецької діяльності, підвищення рівня творчої майстерності в станковій декоративній композиції, створення умов для подальшого розвитку юнацького пленерного руху в Україні, піднесення культурно-туристичного іміджу Чернігова.

Організаторами конкурсу-пленеру виступають Чернігівська міська рада, управління культури Чернігівської міської ради, Чернігівська дитяча художня школа.

За матеріалами управління культури міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини