Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:18:35

На Чернігівщині ремонт опорної сільської школи закінчився розвалом. ВІДЕО

12.07.2013   10:31Агенцiя

У листопаді минулого року на реконструкцію школи у с.Грем’яч Новгород-Сіверського району було виділено 5 млн. гривень з державного бюджету. Але цих коштів вистачило лише на демонтаж підлоги та системи опалення.

На інші роботи фінансування вже не вистачає.

У селі люди готові до бунту, якщо до 1 вересня їх дітям не повернуть школу. З весни селяни змушені відправляти дітей на навчання до старого напівзруйнованого приміщення, де під класи облаштували спортзал і навіть комори.

Начальник відділу освіти Новгород-Сіверської РДА Ірина Зюзько стверджує, що неприємна ситуація відома усім.

Детальніше - у сюжеті телеканалу "Дитинець"

Нагадаємо, що відділ освіти Новгород-Сіверської райдержадміністрації Чернігівської області 13 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ «Новгород-Сіверська пересувна механізована колона №86» реконструкцію школи в селі Грем’яч. Вартість угоди склала 4,76 млн грн. Про це повідомлялося у «Віснику державних закупівель».

Реконструювати повинні саме приміщення школи та її дах, деталі не повідомляються. Роботи мають завершити до кінця наступного року. Кошти виділено з районного бюджету.

Основним власником «Новгород-Сіверська ПМК №86» є В’ячеслав Кауфман, голова Новгород-Сіверської райдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.