Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:47:45

Студенти ЧДТУ провели "Тиждень доброти: Зустрічаємо весну!"

25.04.2013   12:42Агенцiя

Під таким девізом волонтери Студентської соціальної служби та активісти факультетів навчального корпусу №8 Чернігівського державного університету розпочали щорічний «Тиждень доброти: Зустрічаємо весну!», що проходив з 15.04.13р. по 19.04.13 року.

Організаторами «Тижня доброти» виступили волонтери студентської соціальної служби на чолі з куратором Волковницькою Т.М., активи факультетів соціальної роботи, юридичного, праці та соціального управління та деканат факультету соціальної роботи ЧДТУ.

Усім давно відома істина, що добра багато не буває, а тому кожний день тижня був насичений яскравими подіями, благодійними справами та соціальними акціями.

Понеділок 15 квітня розпочався з виставки постерів на тему добра. Кожний постер був чимось надзвичайним: талановиті студенти на полотнах яскравими фарбами створили власний світ добра, де панує справедливість, підтримка і любов. Не менш яскравим виявилось продовження дня -  благодійна акція «Подаруй посмішку другу». Усі охочі мали змогу поділитися радістю з оточуючими, залишивши на згадку теплі слова та малюнки на стенді. Також кожен міг придбати смайлик, а всі виручені кошти були витрачені на подарунки для вихованців шкіл-інтернатів м. Чернігова.

Другий день «Тижня доброти» був не менш насичений добрими справами. Усе розпочалось із Благодійної здачі крові. У цій акції взяли участь понад 100 студентів та викладачів-добровольців, було зібрано 26 літрів донорської крові.

У холі корпусу №8 проведена благодійна безпрограшна лотерея «Даруємо щастя».

Також 16 квітня волонтери студентської соціальної служби відвідали Чернігівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-III ступеня Чернігівської обласної ради та Чернігівську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступеня ім. Ю.М. Коцюбинського Чернігівської обласної ради. Для діток було проведено ігротеки та вручено подарунки, які придбані на кошти, виручені від благодійних акцій.

У середу було проведено соціальну акцію «Дерево щастя» та святковий концерт.

Четвер  розпочався із соціальної акції «Листоноша добра», під час якої кожен студент і викладач мав можливість отримати листівку з позитивним побажанням від Листонош добра.

Не менш важливою подією стала студентська толока під назвою «Приберемо планету біля університету!», учасниками якої стали студентські групи 1-3 курсів разом із кураторами трьох факультетів навчального корпусу №8 ЧДТУ. Студенти 4 та 5 курсів посадили на території корпусу фруктові дерева: вишні, яблука, груші.
П’ятниця – день підбиття підсумків щорічного «ТИЖНЯ ДОБРОТИ: ЗУСТРІЧАЄМО ВЕСНУ!». На перервах в ефірі звучало радіо Студ FM. Об 11.00 годині розпочалася соціальна акція «Кульки добра». Кожен охочий міг записати своє бажання або побажання іншим і запустити «кульку добра» яку для акції придбала студентська рада ЧДТУ.

Насамкінець хотілося б сказати, що хоч і завершився цей прекрасний «Тиждень доброти» та душу кожного з нас зігрівають як тепле весняне сонечко такі слова: «Творімо добро щодня, і тоді воно буде множитись  і прикрашати наше життя!». Тиждень закінчився та ми сподіваємось, що добро в ваших серцях буде множитися і ви охоче поділитися ним з тими, хто цього потребує.
Особлива подяка студентам, які взяли активну участь в організації та проведенні таких прекрасних заходів, а саме:

Факультет соціальної роботи
Буднік Ганна МСР-081
Пономаренко Марія 217гр.
Глузд Євген 319гр.
Головкевич Євген 318 гр.
Василенко Ольга 216 гр.
Герасименко Яна МСР-081
Сторонська Марія 218 гр.
Троцька Ілона СР-083
Мельник Владислав СР-122
Юридичний факультет
Мирчук Сергій
Кочнева Юлія 310гр.
Івженко Альона 310гр.
Усатюк Катерина 210гр.
Чуб Валентина ПР-121
Боришполець Катерина, ПР-123
Молофей Олександра ПР-123
Саврацька Юлія ПР-121
Шамшур Ірина ПР-121
Факультет праці та соціального управління
Недєв Альона
Свиридова Аня
Скляр Анастасія
Помазная Олександра
Копьонкіна Юлія
Гагін Катерина.
Волонтери Студентської соціальної служби ЧДТУ
Акуленко Лілія СР-121
Василик Аліна 217гр.
Горбач Вікторія СР-121
Герасименко Таміла СР-121
Кононович Ольга 217гр.
Заєць Оксана 217гр.
Коломбет Юлія 216гр.

stu.cn.ua

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.