Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:42:30

Акція ДАІ “безпека без кордонів” розширює межі спілкування

20.03.2013   08:22Агенцiя

Безпека на дорогах – проблема загальна, і кордонів у неї дійсно немає. Про те, що виховання законослухняних учасників дорожнього руху необхідно починати з раннього дитинства, знають всі співробітники Державтоінспекції України і використовують ці знання в повному обсязі, застосовуючи їх на практиці.

Акція ДАІ

Акція ДАІ

Активними союзниками державтоінспекторів в їх благородній справі є самі ж діти – юні інспектори руху, які здійснюють пропаганду безпеки дорожнього руху та зміцнюють у свідомості своїх однолітків розуміння важливості дотримання правил дорожнього руху.

Тісне спілкування ЮІРівці Чернігівської області з однодумцями сусідніх областей і навіть держав закріпилося на Придесенні вже давно. Але спілкування відбувалося тільки в рамках дружніх зустрічей та профілактичних заходів, організованих співробітниками Державтоінспекції.

Враховуючи думку юних помічників і силу їх впливу на дорожню безпеку, державтоінспектори Чернігівської області вирішили розширити межі спілкування-адже разом ми сильніші!
“Лист другу” – саме так називався захід, що проходив за участю ЮІР Чернігова і Брянська за ініціативою Державтоінспекції Чернігівської та Брянської областей на місцях.

Не дивлячись на кордони, діти синхронно піднімали в містах двох держав одну і ту ж проблему – безпеку на дорозі. І в листах зверталися до своїх однолітків з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, розповідаючи про наболіле, при цьому навіть не знаючи одне одного, вважали всіх друзями, з якими розділені тільки кордонами і відстанню.

У цей же день листи пішли адресатам – не стороннім і віртуальним людям, а дітям, які їх будуть з нетерпінням чекати на Батьківщині і теж захочуть врятувати свого друга, написавши йому листа.
Хтось нам зараз скаже, що в наш час є більш високотехнологічні засоби для спілкування, і ми з цим погодимося, але лист, написаний власноруч, в який вклали часточку душі, просто безцінний. Своїми руками зроблена річ буде роками зберігатися й нагадувати про людину, яка її подарувала. Під час акції діти просто світилися від тієї справи, яку вони робили.


Прес-служба УДАІ УМВС

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.