Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:01:34

У військових частинах на Чернігівщині триває стажування курсантів

28.02.2013   12:28

На Чернігівщині у розпалі стажування курсантів Військового Інституту імені Тараса Шевченка.

До військових частин та підрозділів управління Збройних Сил України прибуло 35 майбутніх офіцерів. Основною метою військового стажування є закріплення та поглиблення отриманих знань та умінь, набуття досвіду в практичному виконанні службових обов'язків на посадах у військових частинах.

Зокрема, курсанти випускного п'ятого курсу військового-гуманітарного факультету військового інституту проходять своє останнє перед випуском з навчального закладу стажування у військах на посадах офіцерів-психологів у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України та 1-й окремій танковій бригаді 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокуються в селищах Десна та Гончарівське. У військових частинах створені всі належні умови для успішного опановування військової науки.

Головна увага під час стажування майбутніх офіцерів зосереджена на їхній практичній роботі. За час навчання курсанти повинні набути нових навичок за майбутньою військовою спеціальністю, провести заняття з предметів бойової підготовки,  протестувати особовий склад військових частин та кандидатів для проходження військової служби за контрактом. Крім того, в рамках стажування досвідчені офіцери-вихователі поділяться багаторічним досвідом та дадуть поради, як ефективно використовувати набуті за інститутською партою знання безпосередньо у військах.

16 березня 2013 року курсанти завершать стажування та повернуться до навчального  ВУЗу. За результатами стажування командири військових частин складуть відгуки та характеристики на кожного курсанта, які будуть використані керівництвом навчального закладу з метою поліпшення навчального процесу.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини