Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:57:52

Українські й білоруські школярі позмагалися у знанні англійської

07.02.2013   15:18Агенцiя

24 січня та 4 лютого відбулися відкриті Інтернет-олімпіади з англійської мови і математики між старшокласниками Чернігівської та Гомельської (Республіка Білорусь) областей.

Організаторами заходу є Гомельський обласний інститут розвитку освіти та Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського. Основною метою проведення олімпіад є зміцнення міжнародних зв’язків у галузі розвитку дитячої обдарованості, впровадження інформаційних технологій у проведення предметних олімпіад, підвищення інтересу учнів до навчальних предметів.

В Інтернет-олімпіадах взяли участь учні 9-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівської та Гомельської областей. До складу кожної команд з англійської мови та математики увійшли по 60 учнів.

Чернігівську область представили учнівські команди з міст Чернігова, Ніжина, Прилук, які стали переможцями шкільних і міських олімпіад. Для участі в олімпіаді старшокласники заздалегідь надсилали заявки на електронну адресу Гомельського обласного інституту розвитку освіти. Кожному з учасників був надісланий лист з персональним логіном і паролем. Завдання виконувалися протягом 2 годин на сайті дистанційного навчання.

Оргкомітетом були визначені навчальні заклади, забезпечені сучасною комп’ютерною технікою та мережею Інтернет. У місті Чернігові Інтернет-олімпіади проходили на базі загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю №12 та інформаційно-технологічного ліцею №16. У місті Ніжин змагання відбулися на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, у Прилуках – на базі гімназій №1, №5 та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14.

Загальний рейтинг буде розміщено на сайтах Гомельського обласного інституту розвитку освіти і Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського. Переможці Інтернет-олімпіад будуть нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

Інтернет-олімпіади проведено в рамках виконання Плану спільних заходів зі співробітництва управління освіти Гомельського облвиконкому (Республіки Білорусь) та управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації на 2012-2013 роки.

 

За інформацією управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини