Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:29:02

У Чернігові проходить ІІІ обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

10.01.2013   08:20

Як повідомили у науково-методичному центрі управління освіти міської ради протягом листопада-грудня 2012 року у м. Чернігові відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

У ІІ етапі олімпіад брали участь учні 35 загальноосвітніх навчальних закладів міського та обласного підпорядкування, усього 1663 учнів. Загальна кількість дипломів, отриманих учнями за підсумками ІІ етапу олімпіад з базових дисциплін становить 422 диплома. З них: І ступеня – 76 дипломів, ІІ ступеня – 143, дипломів ІІІ ступеня – 203. Учні ліцею № 15 та ЗНЗ № 1 вибороли найбільшу кількість дипломів – 41 та 39 відповідно.

За рейтингом до десятки кращих, у порядку зайнятих місць, увійшли навчальні заклади: № 1, 15, 12, 3, 2, 31, 29, 32, 11, 22. Стабільно високі результати на II етапі Всеукраїнських олімпіад показують учні СЗНЗ № 1 та ліцею № 15, які протягом трьох останніх років є лідерами серед навчальних закладів міста.

За результатами ІІ етапу олімпіад визначені також навчальні заклади, що увійшли до п’ятірки кращих з окремих предметів. Так, декілька років поспіль значно випереджають за кількістю балів, набраних у ІІ етапі олімпіад порівняно з іншими закладами, ліцей №32 – з української мови, ЗСШФМП № 12 – з математики, ліцей № 15 – з правознавства.

Вчителям, учні яких зайняли призові місця у міському етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін згідно з наказом управління освіти Чернігівської міської ради оголошено подяку.

Переможці ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад нагороджені дипломами та направлені для участі у ІІІ обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, загалом 162 учні шкіл міста.

ІІІ обласний етап Всеукраїнських олімпіад розпочався під час зимових канікул з 3 січня і триватиме до 9 лютого. Вже відбулись обласні олімпіади з української мови та літератури, фізики, історії, німецької та французької мови. Учні загальноосвітніх навчальних закладів міста продемонстрували високий рівень знань і вже на сьогодні, за інформацією науково-методичного центру управління освіти міської ради, вибороли значну кількість призових місць. Так, з 9 учнів шкіл міста, які змагались у обласній олімпіаді з французької мови, 8 зайняли призові місця.

Крім того, з 21 січня до 26 лютого проводитимуться відбірково-тренувальні збори до ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з переможцями ІІІ обласного етапу олімпіад.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини