Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:23:49

Чернігівські студенти-спортсмени увійшли до трійки призерів ІІІ Спортивних ігор України

28.12.2012   17:02Агенцiя

26 грудня у м. Києві відбулося підбиття підсумків ІІІ Спортивних ігор України серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

До чільної трійки кращих вишів України, що мають у своєму складі факультети або інститути фізичного виховання і спорту, увійшов Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка.

Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма вручив ректору ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка Миколі Носку кубок та диплом і висловив сподівання, що чернігівські студенти в наступному році зможуть продемонструвати ще вищі спортивні досягнення і очолити рейтинговий список.

Слід відзначити, що у загальнокомандному заліку Першого Всеукраїнського фестивалю з ігрових видів спорту чернігівські студенти посіли третє місце. При цьому, на змаганнях із зимових видів спорту чернігівців змогли випередити лише львів’яни (Львівський державний університет фізичної культури) за рахунок таких екзотичних для Чернігівщини дисциплін як сноуборд, гірськолижний спорт, стрибки на лижах з трампліну. А за підсумками виступів української збірної на ХХХ літніх Олімпійських іграх 2012 року в м. Лондоні спортсмени Чернігівської області посіли І місце у своїй групі.

Приєднуємося до привітань на адресу наших спортсменів, бажаємо у новому році міцного здоров’я та високих спортивних досягнень.

Відділ зв’язків із громадськістю
ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини