Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 22:21:32

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще семеро чернігівців, за знищене - 17 містян

09.04.2024   12:26Агенцiя

Чергові рішення комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, затвердив виконавчий комітет Чернігівської міської ради другого квітня.

Так, 21 березня на засіданні комісії щодо пошкодженого нерухомого майна прийняли загалом 16 рішень, з них:

    сім про надання компенсації на загальну суму 522 427,15  грн;
    вісім про відмову (одна заява – у зв’язку з неможливістю забезпечити власником свою присутність на об’єкті нерухомого майна; одна заява – у зв’язку зі смертю заявника; чотири заяви – за заявою власника; дві заяви – об’єкт відновлено заявником);
    одне про поновлення розгляду заяви.

Прийняте рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів із дня його прийняття.

Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна 28 березня загалом прийняла 25 рішень, з них:

    17 рішень про надання житлового сертифіката на загальну суму 30 035 724,03 грн;
    вісім рішень про відмову (п’ять заяв - на підставі заяв заявників; одна заява – у зв’язку з тим, що актом комісійного обстеження зафіксовано, що квартира не знищена; одна заява - у зв’язку з відсутністю власниці об’єкту по причині її смерті).

Прийняте рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом п’яти робочих днів із дня його прийняття.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.