Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 28 квітня, 07:24:59

Завдяки реалізації програми «Власна справа» на Чернігівщині буде створено понад 400 робочих місць

25.10.2023   14:39Агенцiя

Це є ключовою вимогою програми «Власна справа» урядового проєктуєРобота, за якою на започаткування або розвиток бізнесу можна отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн залежно від кількості створених робочих місць (одного-двох).

За час дії програми вже майже 200 мешканців області отримали позитивні рішення щодо грантових коштів. Загальна сума фінансової підтримки від держави  склала 45,6 млн грн. Їхні бізнес-плани передбачають створення 419 робочих місць.

Таким чином роботу за сприяння служби зайнятості знайшла Анна Галаган. Наразі жінка працює у піцерії на дровах «Lisopylka», яка нещодавно відкрилася у Чернігові. Співвласник закладу Ігор Дячук каже, що це стало можливим саме завляки участі у програмі. Для реалізації своєї бізнес-ідеї підприємець отримав 250 тис. грн за умови створення 2-х робочих місць. На сьогодні він перевиконав взяті на себе зобов’язання, оскільки ще одна працівниця проходить стажування – вчиться випікати піцу у печі на дровах при температурі 500 градусів за 90 секунд.

Подати заяву на отримання грантів можна прямо зараз через Дія https://is.gd/KT7RoWКонсультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Світлана Шеремет, пресслужба обласного центру зайнятості
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.