Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 04:51:53

«Куликівське молоко» проведе модернізацію за рахунок іноземних грантів

28.08.2023   18:05Агенцiя

ПрАТ «Куликівське молоко» можна вважати яскравим прикладом співпраці приватного бізнесу та міжнародних грантодавців.

Так, підприємство планує провести енергетичну модернізацію за рахунок міжнародних грантів. Це і потужний генератор для сир заводу, і модернізація котелень для зменшення споживання газу, і, власне, заміна котлів.

Якщо більшість молокопереробних підприємств зараз думає про те, щоб вижити ПрАТ «Куликівське молоко» працює в напрямку розвитку.

«Незабаром зменшиться кількість молока і ми плануємо провести модернізацію. Ставимо на паузу виробництво сухого молока і модернізуємо котельні, - пояснює співвласник і голова наглядової ради молокопереробного підприємства Анатолій Дідур. – На сирному виробництві ми взагалі хочемо відійти від споживання природного газу».

За словами Анатолія Дідура, гранти – це кошти європейців та американців, а вони свої гроші куди завгодно не розкидають.

«У нашому випадку не було б щастя, та нещастя допомогло, адже для Чернігівщини, Київщини та Сумщини є багато іноземних програм на підтримку бізнесу. І тут не варто думати про те, що потрібен спеціаліст, а треба шукати можливості і мати бажання розвиватись», - каже співвласник «Куликівського молока».

Анатолій Дідур порахував, що за рахунок модернізації зменшиться собівартість продукції, а отже вона стане ще більш конкурентною. До того ж «Куликівське молоко» планує зайти ще в один сегмент, однак для цього треба ставити нову лінію.

«Не хочу завчасно загадувати, краще хай це буде сюрпризом для наших споживачів», - резюмував голова наглядової ради ПрАТ «Куликівське молоко».

Географія реалізація продукції «Куликівського молока» є досить широкою. Підприємство щільно працює по Чернігівській області, частково в Сумській та Київській областях, а через дистриб’юторів реалізує товар на Схід та Південь нашої держави. Та все ж  основні продажі це Чернігівська область. Якісний товар куликівських молокопереробників можна придбати в мережах магазинів «Седам маркет», «Куликівські ковбаси», «М’ясіто» і в мережі продуктових кіосків.

Час Чернігівський

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.