Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:25:03

Компанія ПЕТ Технолоджиз в пошуках талановитих і перспективних фахівців

24.04.2023   10:36Агенцiя

Про це повідомив її керівник Юрій Полянський під час зустрічі з директором обласного центру зайнятості Лідією Падалкою, яка днями відвідала підприємство з метою інформування роботодавця про програми фінансової підтримки для бізнесу.

ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» - відомий у Чернігові та поза його межами розробник та виробник видувного обладнання, видувних форм та пет-кег. Проте, тут займаються не лише обладнанням, а й створюють унікальні дизайни, зокрема пет-пляшки.  
Якщо коротко, то це передові технології, безмежні іновації, європейська якість. А ще – новітні тенденції, сучасні тренди та злагоджена робота трудового колективу, який налічує на сьогодні близько двохсот працюючих. Серед них – токарі, електрозварювальники, верстатники, фрезерувальники тощо.Також підприємству потрібні: інженер-конструктор, інженер-програміст та оператор-налагоджувальник верстатів з програмним керуванням, менеджер із закупівель.
 «Ми пропонуємо цікаву та гідну роботу для тих, хто прагне розвиватись, вміє креативити та готовий працювати в команді, на результат. У нас  комфортні та сучасні умови праці, професійний колектив, перспективи кар’єрного росту,» - говорить керівник компанії.
У свою чергу, Лідія Падалка розповіла про фінансові стимули для роботодавців, які допомагаютьсьогодні «тримати економічний фронт». Зокрема, цеможливість отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, внутрішньо переміщених осіб. Крім того, для задоволення кадрових потреб роботодавців діють програми професійного навчання безробітних, а для певних категорій громадян, для підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці передбачено видачу ваучерів на навчання. Крім того, на розвиток бізнесу можна отримати мікрогрантза програмою «Власна справа» урядового проекту «єРобота».

Ви зацікавилися можливістю працевлаштуватися на ТОВ «ПЕТ Технолоджиз»?Більше про роботу Компаніїдивіться за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1IwU42Y00JRCMuG-xm0fKJb7jxGJeDQ7K/view?usp=sharing
Маєте запитання щодо працевлаштування? Скористайтесь каналомонлайн-підтримкиобласної служби зайнятості в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини