Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:09:01

На створення або розвиток власного бізнесу можна отримати мікрогрант

04.10.2022   22:11Агенцiя

Плануєте створити власний бізнес чи розвивати вже діючий? Поспішайте отримати мікрогрант в рамках державної програми "єРобота".

Заявку та бізнес-план можна подати через портал «Дія»  https://is.gd/KT7RoW до 12 грудня. Відтак, за програмою «Власна справа» (а це одна із 6-ти програм проекту «єРобота») ви зможете отримати фінансову підтримку в розмірі від 50 до 250 тис.грн в залежності від кількості створених робочих місць.
За грантові кошти можна буде придбати обладнання, закупити ліцензійне програмне забезпечення, тварин, сировину та матеріали, товари та послуги, пов’язані з виробництвом продукції, в тому числі послуги маркетингу та реклами, оплатити оренду тощо. Повернення коштів передбачається шляхом сплати податків і зборів, передусім за працевлаштованих осіб.

На Чернігівщині станом на 3 жовтня позитивні рішення щодо отримання мікрогрантів вже прийнято по 31 претенденту. В результаті реалізації ними бізнес-ідей в області мають з’явитися виробництво пелет, бетону, меблів, одягу, хлібобулочних, кондитерських виробів, товарів для дітей, дому, кормів для домашніх тварин. Плануєтьсґься відкриття швейного цеху, пилорами, мийки, дитячої студії, готельно-ресторанного комплексу, салону краси, а також надання будівельних послуг, послуг з технічного обслуговування автомобілів тощо. А це більше сотні робочих місць.

Умови надання мікрогранту – за посиланням: https://bit.ly/3ohSjqA
Консультації - за тел. (0462)44-90-29 або на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv
Крім того, запрошуємо до участі у
вебінарах, які проводяться щочетверга Чернігівським обласним центром зайнятості.

Пресслужба обласного центру зайнятості

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини