Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:21:03

На «Елегант» потрібні швачки

02.08.2022   19:19Агенцiя

Шукаєте роботу та маєте хист до шиття? Запрошуємо вас 2 серпня до Чернігівського міського центру зайнятості, що розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Попудренка, 14, на ярмарок вакансій, який відбудеться на замовлення ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант». Початок заходу об 11.00.

Учасників ярмарку вакансій ознайомлять з діяльністю підприємства, актуальними вакансіями, вимогами до працівників, умовами праці, рівнем заробітної плати та соціальними гарантіями, а також ситуацією на ринку праці та послугами, що надає служба зайнятості. Крім того, громадяни матимуть змогу віч-на-віч поспілкувалися з представником роботодавця.

Наразі Чернігівська швейна фабрика «Елегант» шукає швачок. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Оплата відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи. Є й заохочення від роботодавця – грошові винагороди до професійних та інших свят, найкращим працівникам, при виході на пенсію тощо. Фабрика працює в одну 8-ми часову робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові. Наразі в штаті близько 300 працівників, більшість - жінки.

Працевлаштуватись на фабрику можуть навіть ті, хто не має  відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно здобути професію «швачка» безпосередньо на підприємстві з подальшим працевлаштуванням.

Нагадаємо, сьогодні «Елегант» – це високоефективне швейне виробництво з сучасними технологіями, обладнанням, з великим асортиментом виробів. Там шиють жіночий, чоловічий та дитячий одяг на замовлення європейських партнерів.

За додатковою інформацією звертайтесь до Чернігівського міського центру зайнятості за тел. (0462)67-88-34.

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Чернігівський обласний центр зайнятості

 

 
 

 

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини