Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:37:05

У Чернігові «Елегант» пропонує роботу

20.06.2022   13:20Агенцiя

ПрАТ «Чернігівській швейній фабриці «Елегант» потрібно до півтисячі швачок. Крім того, підприємство шукає термообробників, механіків-налагоджувальників швейного обладнання та електроніки.

Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Оплата відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи. Є й заохочення від роботодавця – грошові винагороди до професійних та інших свят, найкращим працівникам, при виході на пенсію тощо. Фабрика працює в одну 8-ми часову робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові. Наразі в штаті близько 300 працівників, більшість - жінки.

 

Про це йшлося під час презентації роботодавця, що відбулася днями на підприємстві для шукачів роботи Чернігова. За словами директорки фабрики Наталії Романовської, сьогодні «Елегант – це високоефективне швейне виробництво з сучасними технологіями, обладнанням, з великим асортиментом виробів. Там шиють жіночий, чоловічий та дитячий одяг на замовлення європейських партнерів за так званою «давальницькою схемою»: іноземна компанія дає чернігівському підприємству сировину (тканину та фурнітуру, зразки продукції та лекала в електронному вигляді). Фабрика відпрацьовує замовлення експериментального виробу, результат погоджує із замовником і лише після цього конкретна модель запускається в масове виробництво. За потреби Чернігівська швейна фабрика готова виробляти й одяг для військових та інший спецодяг.

 

Працевлаштуватись на «Елегант» можна навіть тим, хто немає  відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно здобути професію «швачка» з подальшим працевлаштуванням.

 

З питань працевлаштування на ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант» або навчання професії звертайтеся до Чернігівського міського центру зайнятості (тел. 0462678839, 0638059685) чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

 

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини