Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:02:29

У квітні на Чернігівщині потерпілим на виробництві та членам їх родин виплачено майже 9 млн гривень

05.05.2022   18:00Агенцiя

Упродовж квітня відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області виплатили потерпілим на виробництві та членам їх родин 8,9 млн гривень щомісячних страхових виплат - виплати було профінансовано у підвищеному розмірі для майже 2,9 тис. осіб.

У результаті проведеного перерахунку потерпілі Чернігівщини та їх сім’ї вже отримали щомісячні страхові виплати, які у середньому зросли на 332,9 гривень для кожної особи.

Щомісячні страхові виплати - це страхові гарантії для кожного працівника у разі стійкої втрати працездатності через нещасний випадок на виробництві, професійне захворювання або бойові дії. Їх забезпечення гарантується Фондом соціального страхування України пожиттєво або до повного відновлення здоров’я, а розмір виплат системно підвищується.

Варто зазначити, що у 2022 році щомісячні страхові виплати було збільшено в умовах воєнного стану - перерахунок на 14% успішно проведено фахівцями Фонду в усіх регіонах України попри чисельні технічні складнощі, бойові дії, тимчасову окупацію і зруйновані приміщення.

Наталія Бондарева, начальник відділу страхових
виплат та матеріального забезпечення управління
виконавчої дирекції Фонду соціального
страхування України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей