Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:38:12

Робота є: вакансіі на ПСП «Пісківське»

17.01.2022   13:08Агенцiя

Приватне сільськогосподарське підприємство «Пісківське», що на Бахмаччині, співпрацює зі службою зайнятості з початку своєї діяльності, а це понад 20 років. Результат налагодженої роками взаємодії – оперативне задоволення потреб роботодавця в робочій силі та забезпечення безробітних гідною роботою.

Торік, наприклад, з 25 поданих підприємством до служби зайнятості вакансій укомплектовано 24. Серед них інженер, економіст, тракторист-машиніст, водій, кухар, електрогазозварник, робітник з догляду за тваринами, підсобний робітник тощо. Крім того, минулого року ще 16 безробітних працювали на тимчасових роботах підсобними робітниками.

Основний вид діяльності підприємства - розведення великої рогатої худоби молочних порід та виробництво молока. Займаються там і рослинництвом. Та ПСП «Пісківське» — це не лише гектари полів та тваринницькі ферми з сучасними доїльними залами, а й кондитерський цех, хлібопекарня, сироварня, олійниця, завод із переробки сої, а ще - дитяча школа мистецтв та кінноспортивний комплекс. Загалом на підприємстві працює понад дві сотні людей: 30 інженерно-технічних працівників, решта – представники робітничих професій. Середня зарплата 11 тисяч гривень.
Ознайомитися з актуальними вакансіями не лише «Пісківського», а й інших підприємств та організацій України можна онлайн на сайті державної служби зайнятості за посиланням:  https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy
У службі зайнятості – найбільша база легальної роботи в межах країни, яка оновлюється щодня.

Чернігівськогий обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.