Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:50:52

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: заборгованість у бізнес-сегменті зросла, у побутовому — зменшилась

17.12.2021   11:58Агенцiя

Станом на 1 грудня поточного року побутові клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», скоротили прострочену заборгованість за використаний природний газ на 23% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

 

Натомість у бізнес-сфері зросли обсяги прострочених оплат.

«Стан розрахунків за спожите паливо викликає занепокоєння. На початок грудня заборгованість комерційних організацій перевищила 21,8 мільйона гривень. Бюджетні установи скоротили боргові зобов’язання перед компанією на 2,9 мільйона гривень», — підбив проміжні підсумки 2021 року керівник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ігор Полулях.

У компанії відзначили, що на 1 грудня поточного року прострочені фінансові зобов’язання побутових споживачів склали 467,4 млн грн, на аналогічну дату минулого року сума заборгованості перевищувала 612 млн грн.

«Вже понад шість місяців наші клієнти захищені від коливань вартості палива за допомогою річних тарифів із фіксованою вартістю 7,99 гривень за кубометр. У травні цього року компанія вперше запропонувала клієнтам тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Завдяки переходу на нього, понад 3500 наших споживачів не мають заборгованості і сплачують за спожитий газ рівними частинами, без надмірних навантажень на гаманець», — підкреслила очільниця відділу продажів фізичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Марина Войтенко.

Втім, заборгованість усіх категорій клієнтів компанії за спожиті енергоресурси викликає занепокоєння, тож фахівці рекомендують не накопичувати борги й готові запропонувати взаємовигідні шляхи їх розв’язання. І фізичні, і юридичні особи можуть залишити заявку на консультацію, скориставшись формою зворотного зв’язку на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут» або за телефонами, що вказані в розділі «Контакти».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини