Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:48:03

Ярослава Крамаренко про арт-проєкт «Mark Future Art» у Чернігові

07.12.2021   07:35Агенцiя

Учасниця проєкту «Бізнес-акселератор» Ярослава Крамаренко розповіла про свою мрію — арт-проєкт «Mark Future Art» у Чернігові

«Ми запускаємо галерейний проєкт, де будуть представлені виставки картин, інсталяції, перформанси, твори мультимедійного та цифрового мистецтва. Для кого? Для художників і тих, хто хоче дізнатися про contemporary art (сучасне мистецтво). Мистецько-освітній простір @markfutureart у Чернігові, створений для ППДН: показати, пояснити, допомогти та навчити», — розповідає Ярослава Крамаренко.

Вона мріє показати, як за останні роки змінилось мистецтво та як воно розвивається. Планує познайомити людей з різними напрямами мистецтва, що тісно переплітаються з повсякденним життям. Глядачу будуть пояснювати ідеї художників — як сприймати твір і на що звернути увагу. У цьому проєкті художник створює віртуальну реальність, а глядач стає головним героєм.

З одного боку Ярослава з командою надаватимуть молодим художникам можливості перейняти досвід у відомих українських та світових митців, вчитимуть молодих художників продавати свої твори. З іншого — навчать насолоджуватися сучасним мистецтвом та допоможуть придбати якісну мистецьку роботу для особистої колекції або на подарунок.

«Ми будемо організовувати вебінари, зустрічі, майстер-класи, виставки. Це перший в Чернігові галерейний проєкт такого формату. Чи страшно мені? Ще й як! Чи варто починати? Якщо сильно про щось мрієш, то завжди треба діяти! Отже, починаємо! У 2022 році чекайте на наші виставки», —  сказала Ярослава.

Нагадаємо, що акселераційну програму розробили Агенція регіонального розвитку Чернігівської області спільно з Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації. Навчання відбулося в межах обласної «Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки». Під час навчання учасники отримали інформаційну та практичну підтримку від експертів та менторів з реального бізнесу.

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.