Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:20:29

На Чернігівщині виготовили 933 тисячі тонн паливно-мастильних матеріалів. Але незаконно

23.01.2021   09:44Агенцiя

Під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури слідчим управлінням Головного управління ДФС в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України).

Установлено, що упродовж 2020 року учасниками схеми незаконної діяльності, з метою заниження податкових платежів у особливо великих розмірах, здійснювалось документальне оформлення безтоварних операцій з начебто придбання паливно-мастильних матеріалів у двох суб’єктів господарювання.
При цьому, фактично пальне купувалося за готівкові кошти в одного з нафтопереробних підприємств, яке здійснювало незаконне виготовлення підакцизної продукції без необхідних дозвільних документів.
На підставі ухвал слідчого судді, 22 січня 2021 року, податківцями, в приміщеннях цього підприємства в Харківській області, проведено обшук, за результатами якого виявлено та вилучено фінансово-господарські документи, чорнові записи, магнітні носії інформації та 933 тис. літрів незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів.
Слідство за вказаним фактом триває.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.