Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:34:10

Доходи місцевих бюджетів області за січень-лютий – 1,17 мільярда гривень

07.03.2020   11:22Агенцiя

Про це повідомили в Департаменті фінансів Чернігівської ОДА. До загального фонду бюджетів надійшло майже 1,09 мільярда гривень, до спеціального – 85 мільйонів.

У порівнянні з відповідним періодом 2019 року доходи зросли на 191,6 мільйона гривень (на 19,5%), у тому числі загального фонду – на 175,6 мільйона.

Податку на доходи фізичних осіб, який в структурі доходів місцевих бюджетів займає домінуючу позицію, отримано в обсязі 600,6 мільйона гривень – на 86,2 мільйона гривень більше, ніж у січні-лютому попереднього року.

Єдиний податок склав 203,1 мільйона гривень. Зростання – на 21,1 мільйона.

Видатки місцевих бюджетів на відповідні галузі бюджетної сфери здійснюються в межах фінансових можливостей цих бюджетів з дотриманням встановлених соціальних стандартів, ефективного використання коштів, першочергового фінансування захищених статей витрат.

Питання своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери знаходиться під постійним контролем органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області. Впродовж січня-лютого на виплату зарплати працівникам установ, що утримуються з місцевих бюджетів області, вже направлено 950 мільйонів гривень.

Останні новини Чернігівщини

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.