Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:00:18

Андрій Прокопенко: Чернігівська область має значний потенціал для створення нових інноваційних підприємств

28.01.2020   10:17Агенцiя

Створення індустріального парку «Менський» є реальним прикладом впровадження інноваційної бізнес-ідеї на території об`єднаної територіальної громади. Кожна громада Чернігівщини у найближчій перспективі може приступити до реалізації інвестпроєктів, які б давали економічний ефект і таким чином залучати в область інвесторів.

На цьому акцентував голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко під час наради з керівниками структурних підрозділів.

«Нині формуємо перелік перспективних проєктів на 2020 рік. Тому чекаємо від органів місцевого самоврядування активності в даному напрямку – шукайте можливості і подавайте свої ідеї, – зауважив Андрій Прокопенко. – Приклад вдалого старту проєкту на місцевому рівні вже є – це індустріальний парк «Менський». У планах на майбутнє – щоб кожна громада мала на своїй території такі цікаві інвестиційні проєкти. Зі свого боку Чернігівська ОДА готова всебічно підтримувати та виступати ефективним комунікатором на різних стадіях реалізації проєктів».

Індустріальні парки – відносно нова для України форма залучення інвестицій, але традиційна для всього світу. Як показує практика, місцеві громади отримують від цього багато переваг – додаткові кошти до місцевого бюджету, нові робочі місця, розвиток інфраструктури, малого та середнього підприємництва тощо.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини