"Пісківське" розширило виробництво круп, ковбас і сирів
ПСП «Пісківське» почало виробляти нові крупи. Після придбання крупорушки є можливість випускати ячну крупу різних сортів, пшеничну.

Про це AgroTimes розповіла завідуюча торгівлею «Пісківського» Наталія Суслова.
Вона додала, що в проекті також – виробництво манної крупи.
Крім того, господарство поповнило новими позиціями перелік натуральних ковбасних виробів.
Розширився й асортимент сирів. Так, «Гауду» тепер пропонують із 16 добавками проти двох, що випускали донедавна, зауважила Наталія Суслова. «Також почали виробляти рікоту з добавками: курагою, паприкою, родзинками.
Потужність виробництва сьогодні становить 150 кг твердих сирів, 2 тонн ковбас на день.
За словами Наталії Суслової, «Пісківське» також вивчає можливість продавати свою продукцію у фірмових магазинах у Чернігові та Києві.
Останні новини Чернігівщини
Консультанти громад Чернігівщини з ментального здоров’я в межах Дня спільнодії ознайомилися з провідними надавачами послуг в сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки населення 17:32
В обласній лікарні цього року запрацювало реабілітаційне відділення «RECOVERY». Тут відновлюються поранені військові. Облаштоване – коштом БО «Фонд Віктора Пінчука – Соціальна Ініціатива».
7 медалей здобули юні спортсмени на чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків і дівчат з веслування на байдарках і каное 16:48
З 09 до 13 липня в Умані відбувся Командний чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків і дівчат з веслування на байдарках і каное.
За втручання прокуратури у державну власність повернуто захисну споруду 16:22
За втручання органів прокуратури забезпечено виконання рішення суду щодо повернення до державної власності приміщення протирадіаційного укриття.