Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:12:45

Які автошляхи Чернігівщини оновлені у 2018 році

28.12.2018   08:57Агенцiя

Найбільший об’єкт цьогорічного ремонтного сезону в Чернігівській області – траса міжнародного значення М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.


Автошлях є важливою складовою єдиної транспортної системи України, що забезпечує транспортні зв'язки Чернігівщини зі всіма областями України. Закінчується дорога на митному контрольно-пропускному пункті «Нові Яриловичі», який веде до Гомеля (Білорусь). Ця дорога є найкоротшим транспортним зв’язком країн Скандинавії, Балтики, Білорусі з Україною, Румунією, Болгарією і Грецією.

Цьогоріч роботи з поточного середнього ремонту виконувались на об’їзній Чернігова у напрямку до кордону з Білоруссю. Всього охоплено 12 ділянок сумарною протяжністю 43 кулометри. Нове покриття влаштовано біля Шестовиці, Киїнки, Чернігова, Нового Білоусу та Рівнопілля (Чернігівський район), а також біля Великих Осняків, у Вербичах та біля митниці в Нових Яриловичах (ділянки в Ріпкинському районі).

Також виконано поточний середній ремонт на ще одній трасі міжнародного значення – М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ. Відремонтовано ділянку поблизу села Кіпті Козелецького району біля транспортної розв’язки доріг М-01 та М-02.

Нове покриття облаштовано й на дорозі Н-27 Чернігів-Мена–Сосниця-Грем’яч на ділянці, яка проходить через село Новоселівка Чернігівського району, що розташоване на виїзді з обласного центру.

На дорозі Н-07 Київ-Суми-Юнаківка завершено капітальний ремонт мостового переходу в селі Охіньки Прилуцького району. На місці старої споруди зведено нову з двоочковою трубою.

Відновлено покриття на ділянці дороги Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин на під’їзді до міста Прилуки. В межах поточного середнього ремонту виконані роботи на п’яти мостових спорудах.

У рамках меморандуму про співробітництво з приватним інвестором (місцевим сільгоспвиробником ТОВ «Земля і Воля») продовжено ремонт дороги Т-25-28 Козелець-Бобровиця. Відновлено ділянки дороги як у Козелецькому районі (за державні кошти), так і Бобровицькому (за приватні кошти).

Наступного року в Чернігівській області пріоритетними напрямками для виконання ремонтів є міжнародні траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі та М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ. Також у планах – проведення ремонтних робіт на трасі Н-27 Чернігів-Мена–Сосниця-Грем’яч та Р-68 Талалаївка - Ічня - Тростянець - Сокиринці - /Н-07/.


За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.