Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:33:15

Про компроміси пасажирів і перевізників та посилений контроль за якістю обслуговування

22.11.2018   15:48Агенцiя

Нерегульований залізничний переїзд став "каменем спотикання" для здійснення пасажирських перевезень на маршруті Ніжин — Носівка, що слідує через Володькову Дівицю. За правилами перетинати такий переїзд автобуси не можуть. Тож доводиться рухатися в об’їзд або ж висаджувати пасажирів чи не на половині шляху.

Вихід з цієї ситуації шукали під час засідання профільної координаційної ради в області. Наразі облдержадміністрація готуватиме відповідний лист до Південно - Західної залізниці та звернення до Ніжинської міської ради, райдержадміністрації з проханням провести обговорення із зацікавленими сторонами.

Варіант вирішення: досягнути домовленості з підприємством, для якого цей переїзд є стратегічно важливим, обладнати його необхідним ліхтарем та сигналізацією (за попередніми розрахунками витратна частина є посильною). Варто обговорити з перевізником і можливе надання послуг на час проведення відповідних робіт.

Нового перевізника шукатимуть на маршрути Ніжин - Валентіїв, Ніжин - Переяслівка, оскільки нинішній прагне розірвати договір.

Роз’яснювальну роботу провели і з надавачами послуг, які з тих чи інших причин не виконують свої обов’язки. Порушення здебільшого стосуються несвоєчасного надання Паспортів маршрутів, а також зміни розкладу руху. Останнє пояснюють нерентабельністю у зимовий час або ж діяльністю нелегальних перевізників. Відтак, аби уникнути порушень, надавачам послуг варто показати реальні графіки поїздок, аби внести відповідні зміни на певний період року.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини