Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:02:19

У жовтні Чернігівське РУ ПриватБанку відзначило 17 річницю своєї діяльності

05.11.2018   10:21Агенцiя

ПриватБанк - надійний фінансовий партнер кожного другого чернігівця. 64 відділень, понад 500 фахівців, цілодобовий доступ до рахунків та проведення операцій з будь-якої точки світу - такі результати 17-річної історії.

І ці досягнення отримують високу оцінку на престижних конкурсах. Так, цьогоріч на церемонії “FinAwards” ПриватБанк здобув одразу три нагороди: Privat24 визнано кращим Інтернет-банкінгом, Картку для виплат - кращою дебетовою карткою, а депозит “Строковий у гривні” став кращим ощадним вкладом. Невід’ємна складова цього успіху - Чернігівська філія.

Перші відділення ПриватБанку почали з'являтися на Чернігівщині у 2001 році, тоді їх було лише 7 (три у Чернігові і по одному у Бахмачі, Сосниці, Мені та Прилуках).

У той час ПриватБанк у регіоні був мало впізнаваним, але ситуація змінилася дуже швидко. Вже у 2005 працювало 28 відділень, кількість яких постійно зростала. Нині в області їх 64, а також 186 банкоматів і 278 терміналів ПриватБанку.

"У численних рейтингах і  конкурсах ПриватБанк займає перші позиції. Чи це сервіси, технології, чи обслуговування - за всіма процесами стоять люди. Від їхньої небайдужості та компетенції залежить успіх усього банку. Наші спеціалісти - професійні фінансисти. Вислухати, порадити, знайти оптимальне рішення - це їхня робота. Кожен клієнт особливий, до кожного потрібно знайти індивідуальний підхід. І ми його знаходимо, - говорить директор Чернігівського регіонального управління ПриватБанку Ася Валентинівна Бойко. - Велика подяка моєму колективу Чернігівської філії  ПриватБанку за  професійність, злагоджену роботу та відповідальність"

За 17 років Чернігівське РУ зуміло заслужити повагу клієнтів. Нині заробітну плату у ПриватБанку отримують 96 тисяч  працівників бюджетних установ, ще 3000  студентів регіону одержують у нас стипендію, а 75 тисяч пенсіонерів – пенсію.

Крім цього, у Чернігівському регіональному відділенні ПриватБанку обслуговується 2153 юридичні особи і 11780 фізичних осіб-підприємців, число яких постійно зростає.

Кожен рік роботи філії – це ефективні кроки професійної команди  у напрямку розвитку банківської системи на Чернігівщині, впровадження інноваційних банківських технологій та підтримки економіки України.

“Майбутнє - за безготівковими розрахунками”, - говорить світова спільнота і ПриватБанк підтримує цю тенденцію. Завдяки QR-кодам можна зняти готівку в банкоматі без картки, придбати товари, оплатити послуги. А у Чернігові технологія стала частиною транспортного рішення.

З 2017 року оплатити проїзд в трамваях і тролейбусах можна за допомогою смартфону. Додаток Privat24 - все, що для цього потрібно. А стікери з QR-кодами є у тролейбусах та автобусах.

Серед нових інструментів успіху - оплати Apple Pay для клієнтів будь-якого українського банку, швидкий лізинг для бізнесу, пільгова програма «Підприємницьких» лімітів, програма “КУБ”, QR-платежі і багато інших.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.