Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:00:46

Про підсумки роботи промисловості в січні–червні 2018 року. ДОВІДКА

24.07.2018   10:58Агенцiя

За підсумками січня-червня 2018 р. індекс промислової продукції області становив 94,3%.

У добувній промисловості проти січня–червня 2017р. виробництво склало 99,9%, у переробній промисловості – 90,7%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 104,7%.

На підприємствах із виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів обсяг промислової продукції порівняно із січнем–червнем 2017 р. становив 85,6%. 

Спостерігалося зменшення випуску свіжих чи охолоджених яловичини і телятини, свіжої чи охолодженої свинини, ковбасних виробів, соняшникової нерафінованої олії, хліба та хлібобулочних виробів.

Водночас зросло виробництво борошна, молока та вершків незгущених, оселедців солоних, сичужних та плавлених сирів, вершкового масла, безалкогольних напоїв.

Серед підприємств переробної промисловості відбулося зростання у  виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 14,8%) та металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 7,2%).
 
Більше вироблено взуття, деревини із сосни, шпалер, засобів мийних та для чищення, шампунів, вогнегасників; менше – вовняних тканин, цегли невогнетривкої керамічної будівельної, елементів конструкцій збірних для будівництва, інструментів ручних, світлофорів, верстатів для оброблення деревини, тракторів, пожежних машин.


Головне управління статистики у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини