Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:46:39

Як і коли складається перелік вулиць для ремонту?

30.06.2018   09:41

Як і коли складається перелік вулиць для ремонту? Про це розповів начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц 22 червня у прямому ефірі на телеканалі UA: Чернігів, присвяченому питанню ремонту доріг в місті.

Ярослав Куц відповів на питання від представників медіа-спільноти, користувачів мережі Фейсбук, а також від глядачів та слухачів передачі, що телефонували до студії.

Одне з питань передачі: як і коли складається перелік вулиць для ремонту?
- Протягом року до Чернігівської міської ради та, зокрема, до управління ЖКГ надходять звернення від громадян та депутатів різних рівнів щодо необхідності проведення ремонту доріг.

З урахуванням цих звернень, а також – весняного та осіннього обстеження доріг та відповідно до приписів Національної поліції Управлінням ЖКГ здійснюється формування переліку доріг, що потребують ремонту.

Цей перелік вноситься на розгляд Постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження Чернігівської міської ради. Комісія, з урахуванням транспортного та пасажирського потоку, кількості людей, що користуються дорогами, визначають перелік доріг, що потребують капітального чи поточного ремонту.

У межах фінансування, як головний розпорядник коштів, Управління ЖКГ здійснює роботи по відновленню дорожнього покриття, - сказав начальник управління житлово-комунального господарства міської ради.

Так, нещодавно розпочали ремонтувати дорогу на вулиці 1-го Травня. Вчора техніка завершила фрезерування. Також продовжується підготовка до вкладання асфальто-бетонного покриття. Новий асфальт незабаром з’явиться і на під’їзді до пологового будинку.


За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини