Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:05:17

Хід ліквідації ямковості та експлуатаційне утримання доріг області

29.06.2018   11:36Агенцiя

З початку року станом на 27 червня на автошляхах державного значення в межах Чернігівської області ліквідовано 206309,5 метрів квадратних пошкоджень дорожнього покриття та 1504 м.п тріщин.

Зокрема, гарячим асфальтобетоном ліквідовано 144375,8 кв.м ямковості, струменевим методом - 57702 кв.м, методом просочення - 1289 кв.м.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядними організаціями продовжуються роботи з усунення ямковості та інших деформацій покриття на автомобільних дорогах Чернігівської області.  Для виконання робіт з відновлення дорожнього покриття Службою було задіяно окрім філій ДП «Чернігівський облавтодор» інші підрядні підприємства.

За останній тиждень на дорогах загального користування державного значення усунено 29601,5 кв.метрів ямковості. Також цього тижня виконувались роботи з ліквідації тріщин - усунено 218 п. м. Ремонтні роботи виконувалися як струменевим методом ремонту асфальтобетонного покриття так і гарячим асфальтобетоном.

Цього тижня на автошляхах загального користування державного значення Чернігівської області дорожники виконували роботи з покращення стану безпеки дорожнього руху. Зокрема, встановлено та замінено дорожні знаки, нанесено розмітки, відремонтовано 25 метрів бар'єрного огородження. У рамках експлуатаційного утримання здійснювався покіс трави.


Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини