Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:21:04

Бритіш Американ Тобакко визнано одним із найкращих роботодавців Європи та України у 2018 році

13.02.2018   11:46

Бритіш Американ Тобакко отримала почесне офіційне визнання від дослідницького Інституту Top Employers за високі стандарти HR практики та системність роботи над покращенням умов праці для своїх співробітників.

Щороку Інститут Top Employers проводить міжнародні дослідження, за якими визначають провідних роботодавців у світі – тих, хто пропонує відмінні умови роботи, підтримує та розвиває таланти на всіх рівнях організації, та прагне постійного вдосконалення практик роботи з персоналом. У 2018 році Бритіш Американ Тобакко Україна отримала дві нагороди - Top Employer Europe 2018 (Кращий роботодавець Європи) та Top Employer Україна 2018 (Кращий роботодавець України).

Вирішальним моментом у процесі вибору Кращого роботодавця є те, що компанії-учасники повинні пройти суворі дослідження та відповідати всім необхідним високим стандартам для того, щоби отримати цей сертифікат. Усі відповіді компаній проходять незалежний аудит. Це означає, що Бритіш Американ Тобакко Україна дійсно заслужила право бути серед обраних компаній, які сертифіковані як кращі роботодавці.

Інститут Top Employers оцінював умови праці в Бритіш Американ Тобакко Україна за такими показниками:
• Стратегія розвитку талантів
• Планування персоналу
• Адаптація під час прийому на роботу
• Навчання та Розвиток
• Керування результатами діяльності
• Розвиток лідерських здібностей
• Управління кар’єрою та наступництвом
• Компенсації та пільги
• Культура компанії

За словами Девіда Плінка, головного виконавчого директора Інституту Top Employers, дослідники інституту бачать, що компанії, які пройшли свого часу сертифікацію, ставлять на перше місце розвиток своїх співробітників та постійно працюють над оптимізацією HR практик та можливостями для розвитку персоналу. «Бритіш Американ Тобакко Україна увійшла до групи обраних роботодавців. Зараз, з отриманням сертифікату Top Employers Europe 2018, компанія може повною мірою вважати себе частиною ексклюзивної групи кращих світових роботодавців. Це досягнення, яким вони дійсно можуть пишатися», — додав пан Плінк.

«Сьогодні в Бритіш Американ Тобакко Україна працюють майже 1000 співробітників, більша частина з них — у Прилуках. Ми прагнемо бути лідером у всіх сферах своєї діяльності — така довгострокова мета компанії. Ми пишаємося високою оцінкою, яку отримали від Інституту Top Employers. Працюючи в Україні вже 25 років, увесь час ми фокусуємося на розвитку талантів та забезпеченні найвищих стандартів умов праці. Отриманий сертифікат покладає на нас велику відповідальність та необхідність ставати з кожним роком ще краще», — підкреслила Світлана Мазур, директор з управління персоналом субрегіону UCCAB (Україна, країни Кавказу, Центральної та Південної Азії, Молдова та Білорусь).


Довідка:

Бритіш Американ Тобакко Україна – перше підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України, засноване у 1993 році на базі Прилуцької тютюнової фабрики. Компанія входить до складу Групи British American Tobacco. Бритіш Американ Тобакко Україна є одним з найбільших інвесторів та працедавців міста Прилуки й Чернігівської області – у компанії працює близько 1000 осіб, з них – близько 500 у Прилуках. В Україні компанія виробляє такі марки сигарет, як Kent, Rothmans, Vogue, Dunhill, Pall Mall, Lucky Strike, Capri, «Прилуки Особливі», «Козак». Продукція компанії експортується до Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Азербайджану та Сінгапуру.

Сукупні інвестиції в модернізацію фабрики та розвиток компанії складають близько 200 млн дол. США. На Прилуцькій тютюновій фабриці впроваджені інтегровані системи управління виробництвом: ISO 9001 (управління якістю), ISO 14001 (екологічний менеджмент), OHSAS 18001 (менеджмент у сфері безпеки й охорони праці).



Прес-служба British American Tobacco Україна Роман Богун

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини