Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:01:11

Носівська ОТГ - з бюджетом

26.12.2017   08:07

Відбулася тридцять перша позачергова сесія Носівської міської ради сьомого скликання.

Серед заголовних питань порядку денного — міський бюджет на 2018 рік. Після обговорення на засіданнях постійних комісій, депутати проголосували за його прийняття одноголосно. І це можна вважати найвідповідальнішим рішенням апарату міської ради та депутатського корпусу: Носівська ОТГ вступає у новий рік з фондом бюджету у 117 мільйонів гривень.

По всіх тринадцяти питаннях, включених до порядку денного пленарного засідання, прийняті позитивні рішення. Зокрема, про Програму компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2018 рік, про внесення змін до Програми по відшкодуванню витрат організаціям - постачальникам за комунальні послуги сім`ям військовослужбовців, які загинули при виконанні інтернаціонального обов’язку в Республіці Афганістан, при проведенні антитерористичної операції та проживають на території Носівської міської ради на 2017 – 2018 роки, про Програму діяльності громадської організації «Федерація футболу Носівської громади» на 2018 рік, про Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів Носівської міської ради, про порушення клопотання перед Кабінетом Міністрів України про безоплатну передачу нерухомого майна, про реорганізацію Козарського дошкільного навчального закладу «Каштанчик», ряд інших питань.

Затвердили також план роботи Носівської міської ради на 2018 рік та внесли зміни до регламенту роботи міської ради сьомого скликання.


https://nosgromada.gov.ua/novyny/item/244-nosivska-oth-z-biudzhetom

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.