Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:34:53

Підприємець з Чернігова розширив бізнес завдяки КУБу

20.12.2017   12:27Агенцiя

Країна успішного бізнесу (КУБ) - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі набирає на Чернігівщині потужних обертів. За останній рік 400 підприємців регіону отримали фінансову підтримку на суму більше 31,5 млн грн. Для порівняння, за аналогічний період минулого року цією програмою скористались 100 підприємців.

Чернігівський підприємець, власник  магазину “Тепло в кожен дім”, скористався програмою національного розвитку підприємництва . Завдячуючи КУБу отримав можливість розширити бізнес.

“Нині я займаюсь продажем металопластикових вікон та дверей, - розповідає Андрій Тищенко, власник магазину “Тепло в кожен дім”  за адресою вул. 1-го Травня, 133, м.Чернігів.  - Як приватний підприємець почав працювати у 2014 році. Власна справа стала для мене поворотним моментом у житті, хоча спочатку побоювався, все ж бізнес - це великий ризик. Клієнтом ПриватБанку я став більше 10 років назад і користуюся всіма послугами та сервісами ПриватБанку. В своїх особистих фінансових справах використовую Інтернет-банк Приват24: сплачую комунальні послуги, контролюю свої рахунки, поповнюю мобільний телефон. Саме тому, при відкритті власної справи, рахунки я відкрив також у ПриватБанку. Інвестиції, які я отримав завдяки програмі КУБ, допомогли мені втілити задуми. Отримані кошти витратив на розширення торгівельних площ, асортименту, залучення нових партнерів,  покращення якості продуктів та послуг. КУБ став для мене шансом розширити свій бізнес, розправити плечі у справі, якою я захоплююсь.Беручи кредит у ПриватБанку, я не очікував, що це дасть такий розмах, проте зараз я готовий до нових звершень. З ПриватБанком ми активно співпрацюємо і за іншими програмами, я активно користуюсь банківськими продуктами та поширюю їх серед своїх клієнтів. “Теплі кредити” - найпопулярніший продукт серед відвідувачів, адже комфорт та тепло у домівці, безперечно, найважливіші.”

«Основним завданням  програми є розвиток економіки держави через інвестування малого та середнього бізнесу, - розповідає Андрій Прищепа, керівник напрямку реалізації програм клієнтам  МСБ ПриватБанку в Чернігівській області. -  Ми прагнемо показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей. Нашим завдання є не лише надихнути на прояв ділової ініціативи жителів Чернігівщини, але й надати практичні інструменти для створення чи розвитку власної справи».

Програми, створені  ПриватБанком для малого та середнього бізнесу, не лише стимулюють фінансово, але й допомогають розпочати чи розвинути власний бізнес порадами, консультаціями, інноваційними сервісами, що доступні для майбутніх та нинішніх підприємців.

Усі, хто мріють про добробут родини та своєї країни, повинні розуміти, що підприємництво є найбільш реальним засобом втілити мрії у життя.

Детальніше про умови кредитування  можна дізнатися, замовивши зустріч із спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.


Прес-служба ПриватБанку в Чернігові

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини