Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:21:20

Торфозавод під Черніговом розшукує працівників

16.12.2017   09:39Агенцiя

«Смолинський торфозавод», що є філією державного підприємства «Чернігівторф» розмістив оголошення про пошук працівників.

Дирекція підприємства відмічає, що візьме на роботу бригаду кваліфікованих робітників у зв’язку зі зростанням темпів виробництва. Майбутнім шахтарям обіцяють офіційне оформлення, забезпечують житлом, харчуванням та високою зарплатою.

«У зв’язку зі зростанням попиту на торфобрикет, ми відкрили третю зміну, - пояснює директор підприємства Валентина Огієнко. – Завод працює цілодобово, тому катастрофічно не вистачає робочих рук».

За словами керівника заводу, вони готові взяти на роботу працівників. На підприємстві гарантують офіційне працевлаштування, забезпечують всі соціальні гарантії і навіть надають житло та харчування. Тих, хто вперше працевлаштовується обіцяють навчити як треба працювати.

«Ми готові платити по 6 тисяч гривень зарплати, - каже Валентина Огієнко. –  Нестача робітників – катастрофічна! Попередні роки ми не мали такого шаленого попиту на продукцію. Є всі підстави для того, щоб прогнозувати подальше зростання попиту».

На заводі думають над тим, щоб запустити ще одну лінію з виробництва торфобрикету.

Валентина Огієнко також зауважила, що підприємство шукає бажаючих видобувати рослинний та сільськогосподарський торф.

«Характеристики нашого торфу є одними з найкращих в Україні. Нашій логістиці по-доброму заздрять інші торфозаводи», - резюмує директор підприємства.

Контакти заводу можна знайти на сайті підприємства:
http://smolyntorf.com/2017/12/15/torfozavod-pid-chernigovom-rozshukuye-pratsivnykiv/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини