Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:28:12

Віктор Кияновський: "Розумна економія завдяки курсу енергоефективності" ВІДЕО

28.07.2017   14:30Агенцiя

З метою конкурентноспроможності вітчизняного виробника та попередження підвищення вартості продукції для споживачів, що виготовляється на потужностях ПАТ “Ічнянський завод сухого молока і масла”, головою правління якого є Віктор Кияновський, керівництвом підприємства було прийнято рішення йти шляхом енергоефективності.

Після встановлення котла, який працює на змішаному паливі з використанням торф’яного пилу/ґрунту та природнього газу, витрати на енергоресурси скоротилися на 20-30 %, а сам проект окупився за 3-4 місяці. Сама система економії полягає в тому, що при малому завантаженні виробництва використовується природній газ, а при великому – торф’яний пил/ґрунт.

Торф’яний пил/ґрунт, що допомагає заводу економити доставляється з Ірванцівського торфозаводу Семенівського району. А це в свою чергу дозволяє підприємству зберігати робочі місця, здійснювати необхідні відрахування до місцевого бюджету збільшити обсяги виробництва й тримати на сталому рівні видобуток сировини в незалежності від пори року.

В рамках прес-туру для представників ЗМІ, що відбувся 26 липня на ПАТ “Ічнянський завод сухого молока і масла” Віктор Кияновський презентував учасникам заходу зазначений сучасний енергоефективний котел та розповів про переваги його застосування.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.