Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:28:47

Вулиці приватного сектору Чернігова, де прокладуть асфальт цього року

08.07.2017   11:21

Більше 23000 квадратних метрів доріг в приватному секторі заплановано відремонтувати в Чернігові цього року. На їх капітальний ремонт з міського бюджету виділено 7 млн грн.

Як зазначив начальник управління ЖКГ Ярослав Куц, протягом тижня мають завершити асфальтування вул. Смирнова, вул. Бланка та пров. Лермонтова.

На черзі – капремонт вул. Невського, вул. Заводська, вул. Шевчука, вул. Харківська та вул. Подусівська. Роботи тут передбачається виконати до кінця липня, а в серпні перейти на останні заплановані об`єкти – вулиці Набережну, Нову та Крайню.

Дороги приватного сектору виявилися в значно гіршому стані, ніж передбачали проектанти, тому для завершення всіх робіт виділених коштів не вистачить. Запит на дофінансування буде поданий управлінням ЖКГ для розгляду на наступній сесії Чернігівської міської ради.

Міський голова на розширеній нараді з керівниками всіх міських служб 5 липня зазначив, що кошти, необхідні для завершення капремонту приватного сектору, мають бути надані.


За інформацією управління ЖКГ

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.