Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:25:24

Владислав Атрошенко: "Ми повинні досягти німецької точності перевезень"

27.06.2017   14:23

Про виконання перевізниками зобовязань, зазначених в угодах з містом, йшла мова сьогодні на розширеній міській нараді в Чернігівській міській раді. Зокрема, про встановлення GPS у громадському транспорті.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Юрія Горбаня, загалом планується встановити 428 GPS, на сьогодні у громадському транспорті встановлені 249 трекерів, з них 46 – у тролейбусах.

Всього, у ЧТУ 95 одиниць тролейбусів, з яких у робочому стані – 74 машини, інші поки що перебувають на плановому або поточному ремонтах. Представник КП "ЧТУ" відзвітував, що до кінця тижня GPS встановлять у всіх 74 тролейбусах, які виходять на лінію. 

Крім того, міський голова рекомендував посилити контроль за тим, щоб на маршрути тролейбуси виходили чисті, помиті ззовні та всередині, а водії були одягнені у стандартний обумовлений одяг. І, головне, має дотримуватись графік руху.

На автобусних маршрутах у місті сьогодні працює понад 330 машин, які також ще не повністю обладнані трекерами GPS. На це  міський голова зауважив, що контрактні умовиповинні виконуватися, а за їх невиконання - розривати контракти та анулювати маршрут.

- Якщо щось не влаштовує перевізників, якісь вимоги до них зависокі, чи щось не так по бізнесу, то в місто заїдуть інші перевізники, яких буде все влаштовувати, - сказав міський голова.

Також, він підкреслив, що вимоги та ставлення до всіх перевізників мають бути рівні.

Владислав Атрошенко:

- Ми встановлюємо GPS не для звіту або для «галочки», а для того, що виконувався графік руху. Також, необхідно усунути всі проблемні питання пасажирських перевезень у місті, зокрема: зняття маршрутів увечері, нестачу машин на лінії та інші недоліки руху транспорту з огляду на скарги містян.

Профільному заступнику міський голова дав доручення налагодити контроль графіку руху громадського транспорту за допомогою GPS-моніторингу з автоматичною фіксацією порушень.

- Ми повинні досягти німецької точності перевезень. Графіки мають виконуватися похвилинно. Можуть бути такі нюанси, як поломка техніки. Але не більше. Якщо перевізник не справляється, не виконується графік перевезень, то за невиконання – зняття з маршруту, - сказав міський голова.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини